آیا برندهای تن ماهی را می شناسید؟
کنسرو میگو پرورشی بوشهر در کشور ما ایران از اهمیت فراوانی برخوردار است.زیرا کشور ما با وجود داشتن دریا روزانه صید ماهی فراوانی از انواع ماهی های تن،هوور و گیدر که عمدتا در تولید تن ماهی اعلا استفاده می شوند صید می شود.تا امروز تمام کارخانجات ما و شرکت های تولیدی در جنوب کشور باشند و تولیدات عمده بازار کشور را داشته باشند امل اگر به دنبال یک کنسرو تن ماهی با برندی خاص و عالی هستید که هم کیفیت بالایی داشته باشد و هم قیمت مناسبی داشته باشد می توان به برندهای زیر اشاره کرد که در مدت کوتاهیی توانسته اند طرفداران و علاقه مندان زیادی را پیدا کنند:
- کنسرو ماهی اصالت
- کنسرو ماهی تاپسی
- کنسرو ماهی گلکسی
- کنسرو ماهی ناژوان
- کنسرو ماهی اورگانا
- کنسرو ماهی درج
- کنسرو ماهی شبنم
- کنسرو ماهی چینود
- کنسرو ماهی کیمبال
- کنسرو ماهی طبیعت
- کنسرو ماهی اویلا
خاصیت تن ماهی برای سکته مغزی
همه نوع میگو پاک شده در تهران برای سلامتی بسیار مهم و با اهمیت است. ماهی را می توان به عنوان یکی از سالم ترین مواد مغذی روی زمین دانست.ماهی برای سلامت بدن و تقویت مغز فوق العاده مهم می باشد.ماهی از جمله مواد مغذی می باشد که بیشتر مردم از آن استفاده نمی کنند . مواد مغذی ای همچون پروتئین با کیفیت بالا، ید، انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در ماهی وجود دارند.با این حال، برخی از ماهی ها از بقیه بهتر هستند؛ انواع ماهی های چرب، به عنوان سالم ترین نوع ماهی مطرح شده اند.به همین دلیل ماهی های چرب، مانند سالمون، قزل آلا، ساردین، تن و خالی مخالی حاوی چربی فراوانی هستند.ویتامین D محلول در چربی ماده ای مغذی است که بیشتر مردم در معرض کمبود آن هستند.این ویتامین مانند هورمون استروئیدی در بدن عمل می کند.تحقیقات نشان داده اند كه ماهی در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت بخش دارد اما یك گروه تحقیقاتی از دانشگاه هاروارد اظهار می دارند روش طبخ ماهی نیز در این امر دخالت دارد.این گروه با بررسی رژیم غذایی تقریبا ۵۰۰۰ فرد ۶۵ سال به بالا دریافتند كسانی كه ماهی پخته یا كباب شده شامل تن ، مصرف می كردند احتمال ابتلاءشان به سكته مغزی كمتر بود.خوردن اینگونه غذاها ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال سكته ایسكمیك (كه توسط لخته خون ایجاد می شود) را تا ۳۲ درصد كاهش می دهد حتی یك تا سه وعده ماهی كباب شده یا پخته در ماه این احتمال را تا ۱۵ درصد كاهش می دهد.اما ماهی سرخ كرده و ساندویچ ماهی احتمال سكته را افزایش می دهد. هر وعده اضافی به میزان ۱۳ درصد بر این احتمال می افزاید.
پخش انواع کنسرو تن ماهی در بازار
کنسرو ماهی امروز در بازار با برندهای مختلف و با طعم های متفاوت در بازار عرضه می شود که عمده فروش کنسرو تن ماهی در بازار را تن ماهی در روغن گیاهی،تن ماهی دودی،تن ماهی شویدی،تن ماهی فلفلی و در روغن زیتون تشکیل داده اند.و برندهای نام برده شده امروز در بازار بزرگ تهران و در مراکز پخش و نمایندگی های معتبر ما در سراسر ایران به قیمت درب کارخانه به فروش می رسند برای ثبت سفارش و اطلاعات بیشتر همین حالا با مشاورین ما تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.