خرید و فروش کنسرو لوبیا قرمز با قیمت ارزان

یکی دیگر از میگو پاک شده در بازار که در بازار وجود دازد که هم پرفروش است و هم قیمت مناسبی نسبت به بقیه کنسروها دارد کنسرو لوبیا است که میخواهیم امروز در مورد قیمت آن،فواید آن،نحوه استفاده از کنسرو لوبیا و طرز تهیه آن،بسته بندی و فروش آن صحبت کنیم.

لوبیا قرمز

در برخی از کشورها، لوبیا قرمز مانند برنج، سیب‌زمینی و سیب‌زمینی شیرین، یک غذای ثابت است، مخصوصا در فصل زمستان. لوبیا قرمز ظاهری منحصربه‌فرد دارد، یعنی همان طور که می دانید لوبیاهایقرمز با نقطه‌های قهوه‌ای مایل به سرخ را لوبیا قرمز می نامند. بنابراین شما این لوبیا را با دیگر انواع لوبیا اشتباه نمی‌گیرید. به هرحال، ظاهر منحصربه‌فرد این لوبیا، هنگام پخته‌شدن ازبین می‌رود و لوبیا به رنگ قهوه‌ای صورتی‌مانند زیبایی درمی‌آید. بافت لوبیا قرمز مانند خامه است و همین ویژگی، این لوبیا را به یکی از خوشمزه‌ترین لوبیاها تبدیل‌می‌کند.اگر لوبیا قرمز به‌جز زیباکردن و تزيين بشقاب غذای‌مان، هیچ فایده دیگری نداشته‌باشد، دلیل خوردن آن چیست؟ در واقع، شما می‌توانید از این تزیین غذای‌تان که سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن و فواید سلامتی لوبیا قرمز نیز هست، لذت‌ببرید.درگذشته‌های دور که انسان به درک واضحی از خواص مواد غذایی مختلف نرسیده بود، خیلی از مواد غذایی پرخاصیت امروزی را به‌ درد نخور و بی‌خاصیت می‌انگاشت و آن‌ها را نادیده می‌گرفت.لوبیا قرمز یکی از این مواد غذایی است که درگذشته بی‌اهمیت و بی‌خاصیت شمرده می‌شده و به دلیل ارزان بودن، به آن لقب گوشت فقیران داده‌ شده بوده است.اما به ‌مرور زمان محققان مواد غذایی دریافتند که این لوبیای خوش‌رنگ و لذیذ نه‌تنها بی‌خاصیت نیست، بلکه سرشار از خاصیت‌های گوناگون برای بدن است که به‌عنوان یکی از نیازهای ضروری بدن محسوب می‌شود.اما مهم‌ترین خوراکی که از لوبیا قرمز تهیه می‌شود، خوراک لوبیا است که غذایی بسیار مقوی و لذیذ است و بسیار طرفدار دارد، مخصوصاً در روزهای سرد زمستان که یک غذای داغ خیلی می‌چسبد.به دلیل استقبال بی‌نظیر اکثر مردم از این خوراک بی‌نظیر، برخی از کارخانجات مواد غذایی با در نظر گرفتن خواص کنسرو لوبیا، اقدام به تولید کنسرو لوبیا قرمز کرده‌اند تا تمام کسانی که مایلند در هر شرایطی این غذای خوشمزه را میل کنند، به‌راحتی به آن دسترسی داشته باشند.کنسرو لوبیا قرمز یک غذای آماده است که به شکل کنسرو تولید شده است و تنها کاری که برای سرو آن باید انجام دهیم، بیست دقیقه جوشاندن میگو پاک نشده در آب جوش است و بعد از گذشت این بیست دقیقه کنسرو لوبیا قرمز شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید، به همین سادگی سادگی و لذیذ بودن و خواص بیشمار کنسرو لوبیا موجب شده است که این کنسرو تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین کنسروها شده و شرکت‌های مختلفی دست به تولید آن بزنند.

چند مورد از مهم‌ترین فواید کنسرو لوبیا قرمز

  •  سلامت دستگاه گوارش

همه‌ی لوبیاهای خشک منبع خوبی از فیبر رژیمی هستند. این مورد درباره‌ی کنسرو لوبیا قرمز هم صادق است. لوبیاها منبع غنی فیبر نامحلول هستند که به‌ طور عمده در پوستشان یافت می‌شود فیبرهای نامحلول به‌سلامت دستگاه گوارش و تنظیم عملکرد روده‌ها کمک می‌کنند.کنسرو لوبیا قرمز دارای هشت اسیدآمینه است که از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کرده و به حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک ‌می‌کند،به دلیل اینکه کنسرو لوبیا قرمز حاوی مقادیر بسیار کم ‌سدیم و مقادیر بالای فیبر است، گفته می‌شود که به درمان سنگ کلیه کمک می‌کند. البته این راهم می‌توان گفت که به دلیل اینکه لوبیا قرمز یک دیورتیک طبیعی است، کنسرو لوبیا قرمز با افزایش حجم ادرار به درمان سنگ کلیه کمک می‌کند.

  • ضد سرطان

لوبیا قرمز سرشار از منگنز است که به همین خاطر است که کنسرو لوبیا قرمز مانند یک آنتی‌اکسیدان دفاعی عمل ‌می‌کند. این مسئله به کاهش رادیکال‌های آزاد در میتوکندری در سطح سلولی کمک ‌می‌کند،کنسرو لوبیا قرمز با روش‌های مختلفی از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کند که مهم‌ترین آن این است که به‌عنوان یک غذای با فیبر بالا، می‌تواند به جلوگیری از سرطان سینه کمک کند.

طرز تهیه کنسرو لوبیا

در حال حاضر برند لئونارد یکی از بهترین برندهای تولیدکننده کنسرو لوبیا قرمز است که این محصول را باکیفیتی بی‌نظیر تولید می‌کند،طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه لئونارد به این صورت است که لوبیا پس از تمیز کردن و خشک‌کردن، در آب خیسانده می‌شود،در این مرحله از طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه، محصول آب زیادی جذب می‌کند و گاهی وزن آن تا دو برابر وزن اولیه‌اش افزایش می‌یابد.این مرحله باعث نرم شدن بافت می‌شود و دمای پخت را کاهش می‌دهد و اگر این مرحله را انجام ندهیم وقتی لوبیا وارد سس می‌شود آب سس را جذب کرده و سس ظاهر تیره و خمیر مانندی تولید می‌کند،مرحله‌ی دوم طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه، آنزیم بری است. در این محصول معمولاً آنزیم بری را در آب داغ انجام می‌دهند و بعد آب بلانچر دور ریخته می‌شود که از طرفی مواد قندی که قابلیت هضم مستقیم ندارد و وارد روده‌ی بزرگ می‌شود و ایجاد نفخ می‌کند هم از این طریق خارج می‌شود،مدت‌زمان این عملیات حدود سه تا هشت دقیقه در آب داغ با دمای ۹۳درجه سلسیوس است. باید توجه داشت که آنزیم بری بیش‌ازحد سبب جدا شدن پوست و دونیم شدن لوبیاها می‌شود،در مرحله‌ی سوم طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه، ظرف‌ها یا همان قوطی کنسروها پر می‌شوند. در صنعت عملیات پر کردن لوبیاها در قوطی‌های کنسرو به‌وسیله دستگاه پر کن انجام می‌شود و پس‌ازآن ریختن سس گوجه‌فرنگی به‌صورت داغ بر روی لوبیاها ، توسط دستگاه پر کن مایعات، تکمیل می‌شود،مقدار لوبیایی که در هر قوطی معمولاً ریخته می‌شود مقدار ۲۲۰ گرم است. در کل می‌توان گفت این میزان بستگی به درصد رطوبت لوبیاها دارد.تهیه‌ی سس پنجمین مرحله‌ی طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه لئونارد است که برای تهیه سس، ابتدا طبق فرمولاسیون مواد اولیه وزن و آماده می‌شود،پس‌ازآن دیگ دوجداره پخت آماده‌شده و آب به همراه رب درون دیگ ریخته می‌شود و پس‌ازآن نیز بقیه مواد اضافه می‌شوند. نکته قابل‌توجه این است که می‌بایست نشاسته را با شکر مخلوط کرده و سپس اضافه کنیم تا بین ذرات نشاسته فاصله افتاده و نشاسته به‌صورت کلوخه شده درنیاید.در طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه مرحله‌ی بعدی پس از آماده کردن سس، این است که می‌بایست آن را به‌صورت داغ روی لوبیایی که از قبل وارد قوطی شده است ریخت. پس از ریختن سس داغ بر روی لوبیا سریعاً سر قوطی روی آن قرار داده می‌شود،یکی از مراحل مهم طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه، خارج کردن هوا و گازهای موجود دربسته کنسرو قبل از انجام عمل دربندی است.انجام این کار به دلیل کم کردن فشار داخل بسته در اثر حضور هوا و گازها در محتوی بسته که ممکن است مقدار فشار داخلی آن‌ها زیاد شده و موجب آسیب مکانیکی به درزهای قوطی شود، ضرورت دارد،در مرحله‌ی بعدی طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه، پس از خارج کردن گازها می‌بایست سریعاً درب قوطی‌ها بسته شود. این کار در کارخانه لئونارد و به‌وسیله دستگاه دربند اتوماتیک انجام می شود.و نهایتاً آخرین مرحله طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانه، مرحله فرآیند دمایی و استریلیزاسیون محصول است. قوطی‌های کنسرو پس از تولید لازم است برای مدت‌های طولانی قابل نگهداری باشند.

چند مورد از مهم‌ترین فواید کنسرو لوبیا قرمز

 

در بازار ایران کنسرو لوبیا با مارک های مختلفی در بازار وجود دارد که هر کدام با قیمت های مختلفی به فروش می رسد ولی عمده کنسرو ایران را ما با قیمت فوق العاده مناسب به دست مصرف کننده می رسانیم.کنسرو لوبیا که در قوطی های 425و550 گرمی بسته بندی می شود و به بازار عذضه می شود میانگین قیمت تمام کنسروهای لوبیا در بازار بین 3500تا5500 می باشد که ما کنسرو لوبیا را با قیمت خیلی پایین تر و با کیفیت فوق العاده بالا به دست مصرف کننده می رسانیم.

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
تماس بگیرید