خرید و فروش کنسرو زیتون پرورده ارزان

آیا می دانید زیتون چه فوایدی دارد؟آیا می دانید از زیتون هم می توان کنسرو آن را تهیه کرد؟آیا می دانید بهترین زیتون را از کجا باید تهیه کرد؟آیا از قیمت زیتون در بازار ایران خبر دارید؟

زیتون

زیتون علاوه بر اینکه لذت غذا خوردن را چندین برابر می کند،از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است که حفظ سلامتی انسان را در بربر ناخوشی ها تضمین می کند.این ماده خوراکی کربوهبدرات کم،اما چربی های سالم فراوانی دارد. زیتون را به آسانی می‌توان به هر رژیم غذایی اضافه کرد و در واقع یک افزودنی عالی برای یک رژیم غذایی سالم و مبتنی بر مواد غذایی واقعی است.

طریقه مصرف زیتون پرورده

خوردن زیتون پرورده با غذا مقوی معده،اشتهاآور و قابض می باشد. ایجاد بی خوابی می کند. شهوت را زیاد می‌کند و اسراف در خوردن آن باعث کم خونی و لاغری می‌شود .

طریقه مصرف زیتون پرورده

انواع زیتون

  • زیتون پرورده
  • زیتون سیاه
  • زیتون تلخ
  • زیتون سبز
  • زیتون شور
  • زیتون پرورده شمال
  • کنسرو زیتون

انواع زیتون

 

خواص زیتون

  • تقویت کننده سلامت قلب
  • مقابله با پوکی استخوان
  • درمان کم خونی
  • برای سلامتی پوست و مو مفید است
  • زیتون حاوی چربی بالایی است اما با این وجود منبع خوبی از اسید اولئیک یا اسیدهای چرب اشباع نشده امگا 9 و ویتامین E است.
  • برای پیشگیری و درمان آسم و آرتروز مفید است
  •  همچنان یک منبع نسبتا فقیر از فیبر است، چرا که هر ۱۰ زیتون تنها حدود ۱.۵ گرم فیبر ارائه می‌کنند

تفاوت زیتون سبز و سیاه

زیتون سبز و سیاه تفاوت چندانی با هم ندارند. هر دوی این زیتون ها، با وجود تفاوت رنگی که دارند، با هم یکسان هستند. اما نکته قابل ذکر در مقایسه زیتون سیاه و سبز این است که زیتون های سیاه کمی روغنی تر هستند و از آنجا که بخش عمده ای از ارزش غذایی زیتون مربوط به روغن آن است، می توان گفت زیتون های تیره از این نظر غنی تر هستند. و برخلاف تصور عامه زیتون سیاه از رسیدگی کامل زیتون سبز به دست نمی آید. زیتون سیاه به دلیل ظاهر زیبا و بازارپسندی مطلوب، قیمت بالایی داشته، در مقایسه با زیتون سبز حاوی مواد مغذی و روغن بیشتری بوده و هر عدد آن حاوی هفت کالری انرژی است.

طرز تهیه کنسرو زیتون

در استانهای شمالی کشور بعد از برداشت زیتون در اواسط شهریور ماه و پس از پاک کردن آن از برگ و شاخه ها و سایر زوائد آن را شستشو داده و با استفاده از سنگ میوه را طوری می شکنند که هسته آن سالم مانده و فقط گوشت و پوست زیتون شکاف بردارد تا قسمت های داخل میوه و اطراف هسته به راحتی با آب تبادل ذرات نماید . برای این منظور پس از شکستن میوه آن را در بشکه های پلاستیکی قرار داده و آن را پر از آب معمولی می کنند این آب به تدریج مولکولهای عامل تلخی زیتون را گرفته و پس از 5 تا 7 روز که هر روز یکبار آب بشکه را تعویض نمودند در آخر روز پنجم تا هفتم زیتون نسبتاً شیرین شده و بلافاصله باید به محلول آب نمک 8 تا 10 درصد منتقل شود و بالاخره پس از 15 تا 20 روز زیتون شور به دست آمده قابل مصرف خواهد شد .البته امروزه عمل شکستن میوه زیتون با ماشین های ساده ضربه ای یا فشاری که در داخل کشور ساخته می شود انجام می گیرد.

خواص زیتون

زیتون بیشتر در استان های شمالی کشورمان یافت می شود و با قیمت بالایی در بازار عرضه می شود.زیتون در قوطی های 500 الی 1000گرمی بسته بندی می شود و نسبت به قوطی بسته بندی شده عرضه می شود ولی ما با کیفیت بالا و با قیمت مناسب تر نسبت به قیمت بازار آن را در بازار عرضه می کنیم.برای گرفتن مشاوره و یا سفارش می توانید با کارشناس ما تماس بگیرید.

کارشناس و مشاور فروش خانم زهرا یلمه

 

راه های ارتباطی:خواص زیتونشماره موبایل: 09130573831خواص زیتونشماره تلفن ثابت:03834234679خواص زیتونپست الکترونیکی: pltf1371@gmail.com

 

 

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
تماس بگیرید